Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Bewustzijnswandelingen

Locatie: Leopoldsburg
Datum:

Leven op het ritme van de wind en van de zon’ klinkt voor veel mensen als muziek in de oren. We hebben vaak het gevoel dat we in een constante rush leven en niet langer stilstaan bij de kleine gelukjes. Wil jij ook die dagelijkse routine even doorbreken? Dan ben je hoogstwaarschijnlijk niet de enige!

Daarom organiseert VIVA-SVV Limburg bewustzijnswandelingen, ideaal voor vrouwen die wandelen graag combineren met meditatie en mindfulness en verbinding zoeken met een groepje vrouwen uit de buurt. Tijdens de bewustzijnswandelingen werk je aan je conditie, maar ga je daarnaast ook aan de slag met meditatie en mindfulness-oefeningen. Je zal stilstaan bij de belangrijke dingen die je tijdens je ‘rush’ wel eens durft te vergeten. De natuurelementen staan centraal waardoor we onze omgeving bewuster gaan ervaren en je lichaamskracht groter wordt.

Vanaf deze zomer zal onze coach Nadia de wandelingen begeleiden met opdrachten en oefeningen. De wandelingen vinden plaats om de 2 weken op zondag om 10u30 in Leopoldsburg.

 

Praktische informatie
Data

Vanaf juli tweewekelijks op zondagvoormiddag van 10u30 tot 12u30 (de concrete data worden nog bepaald)
Locatie
Natuuromgeving Leopoldsburg (de concrete locatie wordt later meegedeeld).

Lesduur
1,5 uur per wandeling
Kostprijs
35 euro voor de hele reeks

Inschrijven kan via deze link

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.