Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Gezinsuitstap naar de Belevingsboomgaard (Grootloon)

Locatie: Belevingsboomgaard, Grootloon
Datum:

Onder het motto ‘plezant moet niet duur zijn’ organiseert VIVA-SVV Limburg budgetvriendelijke gezinsuitstappen. Wil jij er graag eens tussenuit met je kinderen en genieten van een heerlijke namiddag samen? Even niet door het leven hollen maar lekker samenzijn? Schrijf je dan nu in! Bovendien ontmoet je terwijl andere ouders. Leuk!

Aan de Romeinse weg, midden tussen de heuvels en boomgaarden, ligt de speel- en belevingsboomgaard van Grootloon. Hier vind je tal van fruitweetjes, een rustige picknickplaats en leuke speelelementen zoals een reuzehangmat! Ga samen op wandel op het belevingspad, breng een bezoek aan de imker en geniet nadien van een lekkere streekpicknick, verzorgd door Puur Limburg, op een toplocatie.

Kortom, quality time van onschatbare waarde!

Praktisch
Sint-Truidersteenweg, Grootloon
Donderdag 15 augustus 2019
Onthaal 13u00 - einde voorzien om 17u30
€2,50 per persoon (ouder of kind)
Inbegrepen per persoon: bezoek aan imker, wandeling, picknick arrangement verzorgd door Puur Limburg (Loonse appel/peren stroop, flesje sterappelsap, zakje energiekoeken, appel, 2 belegde broodjes)
Je draagt het best comfortabele kledij. Wil je wat verse honing meenemen van bij de imker? Breng dan een glazen potje mee. Bij slecht weer voorzien we uiteraard een leuk alternatief!
Inschrijven kan via deze link

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.