Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Inspiratiedag I LOVE MY LIFE en mijn lijf!

Locatie: LDC Zonneheem Eeklo, Schietspoelstraat 9
Datum:

Zin in een dag vol inspiratie met workshops, lezingen, muziek en foto's? Kom dan op zaterdag 23 oktober naar onze inspiratiedag 'I LOVE MY LIFE en mijn lijf!'

De maatschappij legt vrouwen en mannen allerlei algemeen aanvaarde normen op. We moeten er op een bepaalde manier uitzien. We moeten op een bepaalde manier reageren, liefhebben,... En daardoor twijfelen we al eens aan onszelf. Doe ik het wel goed? Op deze inspiratiedag nemen enkele powervrouwen jouw twijfels weg en leer je jezelf (nog meer) graag zien. 

Programma:

14u30 - Lezing ‘Is bont en blauw een mannenkleur?’ of hoe we van de wieg tot het graf in een genderhokje geduwd worden - Katrien Van der Heyden, socioloog en genderexpert vertelt over hoe we als samenleving allemaal verantwoordelijk zijn voor het in stand houden van m/v-stereotypen. En dat is veel minder onschuldig dan we denken.

15u30  - Workshop ‘Houden van mezelf. Hoe doe ik dat?’ - Kelly Sacré, oprichtster Vetjes hier en daar en body positive coach helpt vrouwen met hun lichaamsbeeld en intuïtief eten. Met andere woorden: om nooit meer te diëten en zich af te zetten tegen de dieetcultuur.

16u30 - Workshop ‘Helemaal ik is oké’ - Céline De Bisschop, kleur- en stijlconsulent is een nieuwe frisse wind in de kleur- en stylingwereld. Camouflagemiddelen voor je brede heupen? Daarvoor moet je niet bij Céline zijn. Zij zet je aantrekkelijke kenmerken net extra in de verf.

17u30  - Optreden ‘Les Violettes’ + receptie

 

Doorlopend: 

  • Fototentoonstelling door Kilien Natens, oprichtster Chair Chaude
  • Infostand, PhotoBooth

 

Praktische info

  • Wanneer: zaterdag 23 oktober 2021 van 14 uur (deuren open om 13.30 uur) tot 18.30 uur
    Waar: LDC Zonneheem, Schietspoelstraat 9, 9900 Eeklo
    Inkom: gratis

Inschrijven (verplicht): via deze link of via 09 333 58 05 - o-vl@viva-svv.be

 

Met steun van de Koning Boudewijn Stichting.

 

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.