Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

online zwangerschapsyoga in december

Locatie: online
Datum:

Tijdens de zwangerschap verandert je lichaam erg, zowel fysiek als mentaal. Met zwangerschapsyoga kan je hier op een hele fijne manier mee omgaan. De yoga-oefeningen versterken je spieren en houding en je wordt je nóg bewuster van dat groeiende kindje in je buik. 

Vanaf juni kan je bij ons terecht voor vier online zwangerschapsyogalessen. Iedere zwangere vrouw kan deelnemen vanaf dat ze 14 weken zwanger is. Het uitgangspunt is om op een gezonde manier te leren bewegen met je nieuwe lichaam en je groeiende buik. Yoga wordt aangeleerd en gebruikt als ondersteuning voor de zwangerschap en de bevalling. Onze lesgeefster Elke zal werken rond ademhaling, de bekkenbodemspieren, gezonde houdingen tijdens de zwangerschap én de bevalling. Na die vier lessen heb je de basis onder de knie om je lichaam in balans te houden en weet je hoe je beter kan slapen en stress reduceren. 

Praktische informatie
Lesdata
Maandag 6, 13, 20 en 27 december 2021. Er is geen startuur. Je krijgt op deze data een link toegestuurd met de les. Je kan de les volgen wanneer dat voor jou het best past. Je kan de video's onbeperkt herbekijken en de oefeningen dus blijven herhalen tot aan de bevalling. 
Kostprijs 
€ 20,00 per reeks
Lesduur
60 minuten, opname zal elke maandag doorgestuurd worden
Benodigdheden
Een matje en kussens. Wanneer je inschrijving na betaling bevestigd wordt, krijg je een introductiefilmpje toegestuurd. Elke legt je dan precies uit wat je nodig hebt en hoe je je je kan voorbereiden op de lessenreeks. 

Inschrijven kan via deze link

Heb je de start van deze reeks gemist? Niet erg, ook de volgende maanden starten we met een nieuwe reeks! Neem zeker een kijkje in onze agenda! 

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.