Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Kom naar onze workshop ‘Die andere ouders doen ook maar wat’

Locatie: Gent
Datum:

Elsbeth Teeling is mama van 2, oprichtster van de Club van de relaxte moeders en auteur van onder andere het boek ‘Relax, mama!’. Met haar club, boeken en workshops zorgt zij voor een stevige dosis relativering van het moederschap.

Elsbeth Teeling
Elsbeth Teeling

En dat is nodig, want een mens komt wat tegen als hij papa of mama wordt! Toch is er volgens Elsbeth geen reden om zuur te doen. “Neem het ouderschap liever met een korreltje zout. En steek andere ouders een hart onder de riem, want die doen ook maar wat.”

Deze interactieve workshop moedigt mama’s en papa’s aan om op een afstandje en met humor naar hun eigen situatie te kijken, waardoor ze de boel wat beter kunnen relativeren. Lachen verzekerd!

Festival van de Gelijkheid

Wij organiseren deze workshop tijdens Het Festival van de Gelijkheid. Dat is een 3-daags Gents festival met een programma vol panels, sofababbels, docu's, films, boekenclubs, muziek, poëzie en slam ... waarmee gestreefd wordt naar gelijkheid, diversiteit en verbondenheid.

De workshop kadert in ons project ’goed genoeg-ouderschap’. Dat wil ouders aanmoedigen om de lat niet té hoog te leggen en te gaan voor goed genoeg. Op onze blog lees je eerlijke, grappige en kwetsbare verhalen over het ouderschap.

Praktisch
vrijdag 14 december
van 16 uur tot 17.30 uur
Vooruit, Gent
Schrijf je nu in

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.