Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Yoga en HIIT

Locatie: Hasselt
Datum:

Deze yoga lessenreeks  is een unieke combinatie van intensieve cardio - en krachtoefeningen met yoga stretches. Dit zorgt voor een ware energieboost, een beter uithoudingsvermogen, sterke maar ook soepelere spieren en relaxatie voor lichaam en geest. Ideaal voor actieve dames die hun uurtje vrije tijd optimaal willen spenderen met zowel gezond bewegen als ontspannen en dit in een leuk gezelschap. 

 

Elke les begint met een korte bewustzijns-en ademhalingsoefening gevolgd door een yoga warm up en flow die ons voorbereid op het yoga HIIT gedeelde, oftewel high intensity interval training. Hier herhalen we een reeks van yoga geïnspireerde houdingen op een sneller tempo afgewisseld met korte rustpauzes, om zo onze hartslag te verhogen voor een betere zuurstofopname en verhoogde energie. We sluiten af met een cool down die bestaat uit diepe yoga stretches en een moment van totale ontspanning.

 

Ervaring of een bepaald sportniveau is niet vereist. We richten ons niet op het behalen van bepaalde resultaten, maar op bewust bewegen en zelfaanvaarding voor een voel je lekker in je vel gevoel. Vanwege de hoge impact op de gewrichten is de sessie minder geschikt voor deelnemers die last hebben van blessures of pijn, noch voor zij die op zoek zijn naar een zachte of meer klassieke vorm van yoga.

 

Praktische informatie
Data:
08, 15 en 29 juli, 05, 12 en 19 augustus
Locatie:
Hasselt, in de openlucht
Tijdstip: van 20u tot 21u
Kostprijs: 42 euro voor een reeks van 6 lessen

Inschrijven kan via deze link

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.