Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Update coronavirus - we annuleren alle activiteiten tot en met 31 maart

door VIVA-SVV

Naar aanleiding van de aanhoudende coronasituatie, hebben we beslist dat VIVA-SVV en haar groepen géén fysieke activiteiten in groep meer organiseren tot en met 31 maart. Ook alle geplande provinciale activiteiten of evenementen worden geannuleerd of uitgesteld.

We zijn ervan overtuigd dat - als we de handen spreekwoordelijk in elkaar slaan - we deze moeilijke periode samen zullen doorkomen. We moeten afstand houden, maar het is van levensbelang om elkaar niet los te laten. Ga de komende weken daarom zeker op zoek naar alternatieven om contact te houden met elkaar. Gebruik hierbij natuurlijk steeds je gezond verstand. Hierbij enkele ideeën, om jullie wat op weg te helpen:

  • Maak regelmatig een wandeling, best met maar één andere persoon. Luister goed naar elkaar en probeer elkaar te ondersteunen. Houd altijd 1,5 meter afstand en draag steeds een mondmasker.
  • Schrijf een leuke brief of stuur een kaartje naar de mensen die je nu even niet kan zien.
  • Organiseer met je VIVA-SVV-groep een belronde naar jullie vaste deelnemers.
  • Hang een boodschap voor je raam, versier je voordeur of je gevel met lichtjesslingers.

Meer ideeën voor kleine acties in je buurt, en tips over hoe je via de digitale weg elkaar kunt blijven zien, vind je in onze leidraad coronaproof groepswerking: hier en hier.

Heb je zelf nog leuke ideeën, laat het ons zeker weten. De medewerkers van VIVA-SVV staan steeds paraat om jullie te helpen. Nog vragen of nood aan een babbeltje? Aarzel niet om ons te contacteren!

Lieve groet, hou jullie goed en gezond,

Het VIVA-SVV-team

 

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.