Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Brei, naai en haak mee voor de Warmste Week

door Sofie De Neve

Wij doen dit jaar mee met de Warmste Week van Studio Brussel. We haken, naaien en breien hittepitkussens en portefeuilles ten voordele van Hair in a box. Doe je mee?

Wat kan je maken?

Je kan een leuke geldbuidel breien of haken.

geldbuidel

Ben je eerder handig met naald en draad? Naai dan een hittepitkussen. Heerlijk tijdens koude herfst- en winteravonden!

hittepitkussen

Vraag het nodige materiaal (labels en portemonneesluitingen) aan via katrien.sergeant@viva-svv.be of bel 02 515 04 81. Het andere materiaal (wol, stof, rijst …) voorzie je zelf.

Verkoop

Je kan de hittepitkussens verkopen aan 7 euro per stuk en de portefeuilles aan 5 euro per stuk. Stort ten laatste op 14 december de winst door naar VIVA-SVV nationaal (rekeningnummer BE39 8777 9865 0119) met als mededeling Warmste Week + je naam. Wij schenken het bedrag dan aan het goede doel.

Teamwork

Maak je graag dingen maar vind je verkopen moeilijk? Wil je helpen verkopen maar ben je niet zo handig? Organiseer je een groot evenement waarop je veel portemonnees en hittepitkussens wilt proberen verkopen? Wij gaan voor teamwork. Contacteer ons!

Hair in a box

De opbrengst gaat naar Hair in a box. Deze organisatie verzamelt (gebruikte) pruiken en sjaaltjes, reinigt ze en biedt ze opnieuw aan aan kankerpatiënten die het financieel moeilijker hebben.

Meer info

Check de Facebookpagina 'VIVA-SVV maakt je warm' voor tips, foto's, data en locaties van naai- en breimomenten in groep.

Bedankt om je samen met ons in te zetten voor Hair in a box!

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.