Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

De mevrouw met de realistische dildo

door Ann Kenis

"Moet je zeker ook eens proberen", opperde een vriendin. "Iemand die al zo lang single is als jij! Tegenwoordig doet iedereen het, zelfs in combinatie met the real thing. En het leuke is: je hebt ze in alle maten. Straks ben je vergeten hoe het voelt."

Na die woorden ben ik, van de schrik, op zoek gegaan naar zo’n ding. Via de gewone kanalen zeg maar, de winkels. Je hebt er massa’s aan het Centraal Station van Antwerpen. Mijn zus was erbij, want ik durfde niet alleen. En ik moet eerlijk bekennen; er ging een wereld voor mij open. Zelfs voor mijn zus, en die had toch al jaren zo’n echte vaste man.

Mijn vriendin had nog gelijk ook, ze hadden inderdaad alle maten. Ik vraag me af wie daar ooit model voor heeft gestaan. Ik denk dat die man zijn broeken op maat gemaakt moesten worden.

Nee, zo’n Tarzan komt er bij mij niet in. Zo’n grote is vast voor vrouwen die al kinderen hebben gehad. Er was er zelfs eentje met een dolfijntje aan vast, in het roze dan nog. Ze hadden hem gelukkig ook in het blauw, dat past beter bij mijn lakens. Nadat we ze allemaal hadden uitgeprobeerd zei mijn zus dat ze op het internet nog meer van die dingen hebben, én goedkoper.

Wanneer ik de reclame van de Aldi wil bekijken, krijg ik die van de dildo's er gratis bij.

Om economische redenen ben ik dus beginnen googelen. Ik kwam al snel uit bij Bol.com. Ik moet zeggen, ze lusten er pap van, die Hollanders. Er stond er eentje in de aanbieding van 29,5 cm, compleet met balletjes en zuignap. Kan je zo, handsfree, mee aan de slag.

Hoewel, misschien toch niet zo’n goed idee via Bol.com. Ze kennen mij daar. Ik bestel elke week wel iets. Stel je voor, dat die lieve jongen van DHL weet wat er in mijn pakje zit. Dan ga ik nooit de deur nog durven open te doen.

Dus ben ik, wegens privacyredenen, op andere websites beginnen te zoeken. En toen is het begonnen. In no time stond heel mijn computer vol met die dingen, en wat ik ook doe, ik krijg ze er niet vanaf. Het wordt alleen maar erger.

Wil ik de reclame van de Aldi bekijken, krijg ik die van de dildo’s er gratis bij. Nu ben ik zelfs doodsbenauwd om te mailen. Stel je voor dat ik er per ongeluk eentje naar mijn moeder stuur.

We zijn nu ruim een maand verder, en ik heb nog steeds geen dildo besteld. Zo lang ik free blijf gebruik ik mijn handen wel.

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.