Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

De natuur zijn gang laten gaan

door Ann Kenis

Ik word heus nog wel eens geil hoor. Echt! Helaas, op de meest onmogelijke plekken. In de Delhaize bijvoorbeeld, aan het aquarium. Bij het zien van 2 palliatief parende kreeften. Of in de IKEA, aan de zelfbouwpakketten. Bij het zien van de woest vernuftige blik van mijn echtgenoot. Alleen al het gedacht dat mijn kerel van zo’n pietluttig pakketje een complete kast kan maken, verandert mijn doos in een lekkende kraan.

Helaas, eenmaal thuis verandert de doos (die van de IKEA) in een felle koplamp, waarin mijn man als een schichtig konijntje zit te staren. Schattig is best sexy, maar die kast moet eerst in elkaar.

We doen het heus nog wel eens. Maar dan wil ik ook alles erop en eraan.

De hele rim (en vooral) ram. Het voorspel is helemaal mijn dada. Er is niets zo opwindend als puisten uitknijpen.

Het is gewoon moeilijk om met 2 de radio op de juiste post te krijgen.

Naast het bewaken van zijn natuurlijke schoonheid kan ik behoorlijk hitsig worden van romantisch bijkletsen. Bij hem werkt gepalaver averechts. Ik converseer hem zo de versuffing in. Van gelul over moeders wordt zelfs de beste penis depressief.

Weet je wat het is, het is gewoon moeilijk om met 2 de radio op de juiste post te krijgen. Ongecontroleerd aan knopjes draaien volstaat niet, maar met een bekoorlijke dosis Fingerspitzengefühl kom je al een heel eind.

Het zijn de details die het hem doen. Neem nu achtergrondmuziek. Op dat punt is seks net autorijden. Turboseks smeekt om een opzwepend muziekje. Maar met een partner zonder ritmegevoel ontaardt het paringsritueel in een openingsdans van 2 sukkels die het vertikten dansles te nemen. Bijkomend nadeel: als je even niet oplet floept hij er zo uit. Nee, dan liever jazz. Dat vindt mijn man de max. Ik word gek van zo’n opdringerige fluit, sorry, saxofoon, die er een triljoen noten per minuut probeert uit te persen. Jazz is alleen leuk als je tegelijk met de solist kan klaarkomen. Het is ons al een paar gelukt. Denk hij.

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.