Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Kom langs op familiefestival STORMOPKOMST

door Sara Van den Broeck

Zondag, rustdag? Niet als het van STORMOPKOMST afhangt. Dat vrolijke familiefestival neemt op tijd en stond een cultuurcentrum over met leuke voorstellingen, workshops, spelletjes en films, en met heel veel knuffels en speelgoed. Volgende aan de beurt: CC Westrand in Dilbeek, op zondag 27 januari.

STORMOPKOMST, ahoi!

Een hele dag lang verandert het gebouw van Westrand in een wonderlijke wereld waar alles kan (of toch veel). Er staan betoverende voorstellingen op het programma: Big Bears Cry Too, bijvoorbeeld, met een gigantische beer en allerlei vliegende objecten. Of Klopotec Orkestra, met een wonderlijke windmoleninstallatie die prachtige muziek maakt. En ten slotte ook Made in Kwabakka, waarin wegkwijnend speelgoed een nieuw leven krijgt.

Muzikaal schaken

Gelukkig moet er niet enkel gezeten en gekeken worden. Er is ook een kunstlab waarin je de wonderlijke wereld van knuffels mag verkennen. En een schaakbord waarmee je muziek kan maken, en een gigantische bak met 300 speelgoedhondjes. Bovendien vind je in alle hoekjes van het gebouw films, spelletjes en andere verrassingen. Dat is een zondag wel besteed.

uit met vlieg

Praktisch
STORMOPKOMST, op zondag 27 januari in CC Westand (Dilbeek), van 13u30 tot 18u.
Ook op zondag 31 maart in CC De Warande (Turnhout).
Meer info vind je op de website van STORMOPKOMST en UITmetVlieg.

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.