Finance goes Female

door VIVA-SVV

 

FINFEM, investing for pussies*

 

Ben jij een echte coinpussy? Of eerder een Mompreneur? Schep je graag poen-anie? Wil je meer te weten komen over titcoin? Of hou je gewoon van een avondje rente zonder venten? Dan is dit 7-delige traject echt iets voor jou!

Vastgoed, Cryptocurrency, beleggen, obligaties, de beurs, … Het klinkt misschien allemaal bekend in de oren, maar wat betekent het nu eigenlijk écht? Toegegeven, de investeringswereld is niet voor iedereen weggelegd, maar het aantal vrouwen op de aandelen- en investeringsmarkt blijkt significant kleiner dan het aantal mannen. Nochtans blijkt uit onderzoek (2018) dat vrouwen er béter in zouden zijn. Hoog tijd om onze plek op te eisen en onze talenten om te zetten in ca$h. 

Via dit 7-delige traject willen we jullie stapsgewijs kennis laten maken met de investeringswereld. Wat is investeren? Hoe werkt het? Waarin kan je investeren? Waarom zou je het überhaupt willen doen? Hoe zit het met de risico’s? Wat met duurzaamheid en ethiek? 

Wees welkom op onze interactieve en laagdrempelige leerplek voor pussies*, waar geen domme vragen bestaan. We nodigen enkel sprekers uit die onze feministische insteek helemaal onderschrijven.

 

Praktische informatie

Finfem gaat door op volgende maandagavonden:
     ° 15 november
     ° 29 november
     ° 13 december
     ° 10 januari
     ° 24 januari
     ° 7 februari
     ° 21 februari

van 19u tot 21u30

@ KFK Café, Visverkopersstraat 21, 1000 Brussel

Prijs: 35 voor de 7 sessies
Inschrijven is verplicht en kan via deze link


* women only (iedereen die zich als vrouw identificeert is welkom)

 

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.