Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Goed gerief

door Irene

“Wat je zelf doet, doe je meestal beter”, leerde Roger van Dobbit TV ons. Als geëmancipeerde vrouw kon ik niet achterblijven en net als onze favoriete doe-het-zelver heb ook ik betrouwbare tools nodig. Ik trok dus naar de gespecialiseerde handelaar. Geen winkel waar ze boormachines, hamertjes of beiteltjes verkopen. Neen, ik ging op zoek naar het perfecte doe-het-zelfgereedschap in de seksshop.

Mijn 1ste vibrator had ik jaren geleden gekregen van een vriendin toen ik op Erasmus vertrok. Het was een goedkoop ding, maar het deed wat het moest doen: trillen. Toen dat kapot ging, leek het me wel eens tijd voor een upgrade.

Ik werd overdonderd door ronkende namen als ‘The Mystical Mushroom’ en de ‘Patriot H20’. De juiste cirkelzaag vinden leek me makkelijker.

Ik dacht dat ik goed voorbereid was. Budget, functies, trilstanden, zelfs de kleur: ik had er allemaal over nagedacht. Seksspeeltjes leken geen geheimen meer te hebben voor mij. Boy, was I wrong. Al bij het binnenkomen in de winkel, greep de keuzestress me bij de keel. Ik laveerde tussen konijnen, vlinders, mollen en dolfijnen: een hele dierentuin die mij het ultieme genot beloofde. Ik werd overdonderd door ronkende namen als ‘The Mystical Mushroom’ en de ‘Patriot H20’. De juiste cirkelzaag vinden leek me makkelijker.

Een vriendelijke verkoopster zag de paniek in mijn ogen en schoot me te hulp. Ik was duidelijk niet de eerste speeltjesleek die ooit haar winkel was binnengestapt. Met een engelengeduld legde ze me alle mogelijke opties uit.

Uiteindelijk vertrok ik met een simpel maar degelijk toestel, geschikt voor binnen en buiten én waterdicht. Perfect dus voor de beginnende doe-het-zelver.

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.