Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Kerstspeurtocht

door VIVA-SVV

Heb je zin in een leuke pakjes zoektocht in je buurt? Jaaa, maar hoe pak je dit aan in coronatijden?

VIVA-SVV roept op om cadeautjes aan je raam te plaatsen. Het zien van een cadeautje tovert bij jong en oud een glimlach op het gezicht. Je bent meteen benieuwd wat er verborgen zit in het blinkend, kleurrijk pakje met een mooie strik rond.

Moet ik die cadeautjes dan kopen, horen we je denken?

Neen natuurlijk niet! Je kan aan de slag gaan met een lege doos die je thuis hebt liggen (vb. schoendoos, lege verpakking van koekjes …) Pak deze in met een leuk papiertje, doe er een leuk lint rond, breng als je daar zin in hebt nog extra versieringen aan en voilà jouw cadeautje is klaar.

Heb je geen doos in huis? Niet getreurd, je kan er ook zelf eentje maken. VIVA-SVV zet je op weg met een sjabloon.

Om je raam helemaal op te vrolijken voorziet VIVA-SVV 5 kleurplaten. Kleur samen met je kinderen een of meerdere prenten en bevestig ze aan je raam.De kleurplaten en het pakjessjabloon kan je hier downloaden.

Klaar? Ga op speurtocht en ontdek alle cadeautjes en prenten in je buurt!

Pakjes@Gullegem

Woon je in Gullegem?  Ben je samen met je kind aan de slag gegaan met de kleurplaten en/of cadeautjes? Neem deel aan onze wedstrijd en win een extra kerstpakje voor onder je kerstboom.

Laat je kind een foto nemen van zijn/haar mooiste creatie.  Like onze facebookpagina        Viva-svv West-Vlaanderen en deel je foto met #pakjesinGullegem. Vergeet VIVA-SVV niet te taggen in je bericht. VIVA-SVV kiest er de drie leukste foto’s uit en beloont deze kinderen met een cadeautje. Foto’s posten kan tot en met 4 januari. Op 6 januari worden de winnaars bekend gemaakt. Doe mee en maak van Gullegem dé leukste pakjes gemeente!

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.