Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Lessenreeksen yoga

door VIVA-SVV

Yogareeks

Wil jij ook werken aan een gezonde levensstijl? Neem dan samen met ons deel aan de hipste sportlessen van het moment. Yoga is een ideaal middel om te onthaasten of stress te verminderen, helend voor lichaam en geest. De rustige oefeningen hebben een gunstig effect op het zenuwstelsel en ademhaling en zorgen voor een soepeler lichaam. en de versoepeling van het lichaam. Yoga is een rustige bewegingsvorm voor alle leeftijden. 

Hatha yoga is de basivorm van yoga. De lessen bestaan uit actieve oefeningen, ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen en werken toe naar klassieke yogahoudingen.

Bij Okido yoga probeert men een goede balans te vinden tussen twee tegenpolen: spierspanning en relaxatie, stilte en beweging.

Tibetaanse Lu Yong yoga is een dynamische yoga, waarbij men nooit lang een bepaalde houding aanhoudt. De ademhaling is ritmisch verbonden met de bewegingen.

Do-in yoga sluit aan bij de Oosterse meridianenleer. De oefeningen laten je ledematen strekken en bewegen om de energie te laten stromen door de meridianen (energiebanen).

Iyengar yoga is een intensievere yoga. De poses worden iets langer aangehouden en er wordt gestreefd naar een perfecte uitlijning.

Praktisch

Hatha yoga in Lommel

Hatha yoga in Helchteren

Iyengar yoga in Sint-Truiden

Hatha yoga, Okido yoga en meditatie in Hasselt

Hatha yoga, Okido yoga en meditatie in Lanklaar

Tibetaanse Lu Yong yoga in Maaseik

Tibetaanse Lu Yong yoga in Hasselt

Tibetaanse Lu Yong yoga in Genk

Do-In yoga in Beringen

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.