Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Ons aanbod: yoga

door Laura Gielis

Yoga zweverig? Think again. Yoga is de ideale uitlaatklep na een lange werkdag. Onthaast en laat je stressniveau dalen. Bovendien versoepel en stretch je je spieren waardoor je lichaam terug op adem komt. Bewust tijd inplannen voor jezelf is zo belangrijk! Yoga versterkt, verjongt en is geschikt voor iedereen, ongeacht je leeftijd, conditie of voorkennis. 

VIVA-SVV organiseert yogareeksen over heel Limburg, waardoor je in jouw eigen buurt kan deelnemen. Samen naar de yoga met de buurvrouw? Check. Alleen inschrijven en een vriendin van vroeger tegen het lijf lopen? Top! Nieuwe mensen leren kennen? Super!

Afspraak – in goed gezelschap – op de mat!

Ontdek hier de verschillende soorten yoga

Hatha yoga is de basisvorm van yoga. De lessen bestaan uit actieve oefeningen, ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen en werken toe naar klassieke yogahoudingen.

Bij Okido yoga probeert men een goede balans te vinden tussen twee tegenpolen: spierspanning en relaxatie, stilte en beweging.

Tibetaanse Lu Yong yoga is een dynamische yoga, waarbij men nooit lang een bepaalde houding aanhoudt. De ademhaling is ritmisch verbonden met de bewegingen.

Do-in yoga sluit aan bij de Oosterse meridianenleer. De oefeningen laten je ledematen strekken en bewegen om de energie te laten stromen door de meridianen (energiebanen).

Iyengar yoga is een intensievere yoga. De poses worden iets langer aangehouden en er wordt gestreefd naar een perfecte uitlijning.

Power yoga is een workout waar je zen van wordt! Power yoga is een combinatie van tai chi, yoga en pilates. Door middel van allerlei houdingen en ademhalingstechnieken worden lichaam en geest in balans gebracht. Na een goede warming-up wordt er gefocust op kracht en flexibiliteit. Je krijgt een stevig lichaam en een relaxte geest.

Yoga bij jou in de buurt 

Beringen | Do-in yoga
Hasselt | Hatha yoga, Okido yoga en meditatie
Helchteren | Hatha yoga, Okido yoga en meditatie
Lanklaar | Hatha yoga, Okido yoga en meditatie
Maaseik | Tibetaanse Lu yong yoga
Neeroeteren | Power yoga
Pelt | Hatha yoga
Sint-Truiden | Iyengar yoga

Wil je je inschrijven voor de yogalessen in Lommel, Hasselt, Lanklaar of Sint Truiden? Momenteel zijn alle plaatsen volzet, maar we zetten je op een reservelijst. Vanaf er een plaatsje vrij komt, zullen wij je hierover contacteren.

Korting

Indien je je meteen inschrijft voor meerdere reeksen, geniet je van een extra korting.
Reeks A + B = -10%
Reeks A + B + C = -15%

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.