Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Wil jij de perfecte ouder zijn?

door VIVA-SVV

Misschien herken je het: je wilt overal goed in zijn, iedereen tevreden stellen en altijd de perfecte ouder zijn die liefdevol en consequent omgaat met zijn kinderen. Maar is dat wel realistisch?

Doe mee en win

Hoe hoog leg jij de lat? Ben je pas tevreden als alles perfect gaat, of is goed genoeg ook oké?

Vul onze enquête in en laat ons weten welke druk jij als ouder ondervindt. Met je deelname maak je kans op 2 filmtickets, mét gratis babysit voor je kinderen.

De enquête kadert in ons project ‘goed genoeg-ouderschap’, dat het onrealistische beeld van de perfecte ouder in vraag stelt. We zijn ervan overtuigd dat een streepje humor en zelfrelativering wonderen doen voor mama’s en papa’s.

Eerlijke verhalen van andere ouders

Sinds september lees je hier eerlijke verhalen over het ouderschap. Vaak vol humor, maar vooral openhartig en kwetsbaar.

  • Mamavankobe had afgelopen zomer grootse plannen: ze zou 2 maanden lang thuisblijfmama zijn en regelmatig foto’s van feestjes posten, elke dag bio eten, zichzelf creatief ontplooien, het huis Instagramwaardig maken maar bovenal een goede mama zijn. Om zich al na 3 dagen af te vragen waarom het mislukt is en zij zo’n slechte mama is.
  • Karen voelde zich onwennig toen ze voor de 1ste keer in bikini aan het strand verscheen na 2 bevallingen.
  • Wanneer Dimitri voor de 1ste keer in zijn leven een Dreambaby binnenstapte, was hij verbijsterd. Heeft een baby echt al die spullen nodig?
  • En dan zijn er nog de (h)eerlijke verhalen van onze andere bloggers Saartje, Suzanne, Kathleen, Norea, Spriem, Miet, Marjan en Tinetje. Veel leesplezier!
logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.