Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Roodkapje, de musical

door Sara Van den Broeck

Het eeuwenoude sprookje over een lief meisje dat door het bos dwaalt met lekkers voor haar grootmoeder werd nu ook vertaald naar een swingende en hilarische musical. Het verhaal ken je al, maar wedden dat je de hele voorstelling lang op het puntje van je stoel zit?

Een vegetarische wolf en een knappe jager

Het verhaal van Roodkapje is dan wel bekend, toch zitten in de musical heel wat verrassingen. De wolf die Roodkapje in het bos tegen het lijf loopt, Gerrit, is namelijk een vegetariër: hij raadt roodkapje aan om een mooie bos bloemen te plukken voor haar grootmoeder. En dan is er nog de gemene vrouw van Gerrit, Tina genaamd, die snode plannen heeft. Zal de knappe jager Benjamin op tijd zijn om Roodkapje te redden? Spannend …

Gaan kijken?

Benieuwd wat er gebeurt wanneer Roodkapje bij haar grootmoeder arriveert? Of nieuwsgierig naar de knappe jager? ‘Roodkapje, de musical’ is een interactieve en grappige voorstelling vol swingende meezingliedjes en hilarische scènes. De musical is geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar, maar ook grote mensen lachen zich ongetwijfeld een breuk. De voorstelling is nog tot juni op tournee doorheen Vlaanderen.

Meer info vind je op de website van Uit met Vlieg.

Uit met Vlieg

 

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.