Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Schatten van Vlieg

door Sara Van den Broeck

De zomervakantie is van start gegaan, en daarmee begint ook de hoogmis voor kleine speurneuzen: Schatten van Vlieg! Vlieg heeft op meer dan 200 plekken in Vlaanderen en Brussel zijn schat verstopt, en wie ze vindt wordt beloond met een leuke verrassing, en met een fijne uitstap, natuurlijk.

Proef jij wat ik proef?

De hele zomer lang kun je in ontelbaar veel bibliotheken, musea, kastelen en andere culturele plekjes op zoek naar de schat van Vlieg. En wie op schattenjacht gaat zorgt best voor goed getrainde smaakpapillen, want het thema van Schatten van Vlieg is dit jaar ‘Proef jij wat ik proef?’. Maak je maar klaar voor tongstrelende opdrachten, smaakvolle raadsels en vooral een overheerlijke schat.

Laat het smaken

Vlieg laat je proeven van heel wat bijzondere plekken. Stel je eigen droomdiner samen in Mu.ZEE, verzamel alle ingrediënten voor een echte Gentse Waterzooi in het STAM, ontdek de smeuïgste kunstwerken van het S.M.A.K. of proef van het verleden in het Gallo-Romeins Museum. Zoek je het liever wat dichterbij? In de plaatselijke bib ligt vast een schat verstopt en zo stil je meteen ook je boekenhonger.

Meer info vind je op de website van Schatten van Vlieg.

Uit met vlieg

 

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.