Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Vacature vervanging communicatiemedewerker

door VIVA-SVV

VIVA-SVV en S-Plus zoeken een communicatiemedewerker met een passie voor schrijven

VIVA-SVV en S-Plus zijn op zoek naar een communicatiemedewerker met originele én straffe ideeën om twee verschillende doelgroepen (jonge vrouwen én senioren) te bereiken. Iemand die onze visie en passie deelt om zorg te dragen voor elkaar vanuit échte, authentieke verbindingen.

Over VIVA-SVV en S-Plus

VIVA-SVV wil vrouwen een alternatief bieden voor de ratrace waar we elke dag in leven. We willen, met een aantrekkelijk vrijetijdsaanbod, vrouwen de kans bieden om weer in balans te komen met zichzelf én met hun gezin, vrienden en collega’s,… Samen werken we aan persoonlijke groei en zelfbewustzijn.

Als dé vereniging voor plussers met pit binnen De Voorzorg wil S-Plus mensen die met pensioen gaan en in een nieuwe levensfase terechtkomen, oriënteren in het maken van vrijetijdskeuzes en ondersteunen in het ontwikkelen van hun passies. Daarnaast biedt S-Plus een antwoord op bekommernissen zoals de zorg over pensioen, gezondheid en  in balans zijn met je omgeving.

Jouw functie

Schrijven is écht jouw ding en je staat te popelen om het roer over te nemen van onze blog (on)gewoon vrouw, de verschillende magazines en social media van onze twee verenigingen. Je hebt een natuurlijke feeling voor wat er leeft bij onze leden en je zet dat om naar leuke, interessante en warme artikels.

 • Je voert het communicatieplan voor VIVA-SVV en S-Plus uit, evalueert de communicatie-inspanningen en stuurt bij waar nodig.
 • Je hebt zin om je te richten naar de verschillende doelgroepen die VIVA-SVV en S-Plus bereiken.
 • Je bent bedreven in social media, de laatste trends in de digitale wereld hebben geen geheimen voor jou.
 • Je draait samen met je collega’s mee in de werking van twee teams: VIVA-SVV en S-Plus.

Jouw competenties

Persoonlijk

 • Je bent sociaal, enthousiast en hebt een teamgeest
 • Je hebt een hands-on-mentaliteit en neemt graag initiatief
 • Je hebt een groot inlevingsvermogen

Functiegebonden

 • Je schrijft met een vlotte pen warme verhalen voor onze online en offline communicatiedragers (blog, e-nieuwsbrieven, social media, website, ledenmagazines, brochures, …).
 • Je schrijft Google-vriendelijke teksten
 • Je kan goed plannen en hebt geen moeite met deadlines

Je werkomgeving

Je komt terecht in twee creatieve en diverse teams. Verder kan je rekenen op een aangename en sociale werkomgeving in hartje Hasselt. Wij maken als partners deel uit van het warmste ziekenfonds van het land, De Voorzorg. Onze organisatie investeert dag in en dag uit in het welzijn van haar leden, medewerkers en vrijwilligers. Medewerkers krijgen de kans om hun talenten verder te ontwikkelen en zich bij te vormen.

Persoonlijk contact, een één-op-één aanpak waarbij de noden van het lid primeren, kenmerken iedere dienst. Met meer dan 300.000 leden zijn we het op één na grootste ziekenfonds in Limburg. Plaats van tewerkstelling: Guffenslaan 38a | 3500 Hasselt

VIVA-SVV en S-Plus bieden jou

 • Een tijdelijk vervangingscontract van 3 maanden (wegens moederschapsrust), je kan meteen starten.
 • De mogelijkheid tot bijscholing en vorming
 • Een competitief loon volgens de geldende barema’s

Solliciteren?

Overtuig ons van jouw talenten op jouw manier. We kijken er naar uit je sollicitatie te ontvangen voor 12 september via Isa.verlaenen@devoorzorg.be

Meer info?

Voor meer info over de functie kan je contact opnemen met Isa Verlaenen, diensthoofd VIVA-SVV via isa.verlaenen@devoorzorg.be

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.