Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Gezocht: Warm persoon voor opvang van kinderen

door VIVA-SVV

Kan jij goed om met jonge kinderen? En wil je graag bijleren over verschillende culturen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken voor de kinderopvang. Interesse, lees de vacature en reageer nu!

Profiel
Met huiswerkbabbel bieden we tijdens een kort traject een plaats aan ouders om vragen te stellen rond alles wat met school en huiswerk te maken heeft. Kinderen tussen 6 en 12 jaar kunnen ondertussen huiswerk maken. Voor de opvang van de jongste kinderen zoeken we enthousiaste vrijwilligers. Wil jij meewerken aan een positieve schoolervaring voor deze gezinnen?

Verwachtingen
Werk je graag met kinderen van 0 tot 6 jaar? Vind je het leuk om in een meertalige omgeving kinderen te begeleiden? Dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken. Ervaring met anderstaligheid of met kinderen tot 6 jaar is een pluspunt.

Taakomschrijving
Je maakt deel uit van het testteam van dit project; dit betekent dat je gedurende 8 sessies voor de jongste kinderen zorgt, hen opvangt en toezicht houdt zodat de ouders zich kunnen focussen op het gesprek rond school en de oudere kinderen rustig hun huiswerk kunnen maken. Je overlegt ook met de andere vrijwilligers en projectmedewerker.

Voordelen voor jou
Jij krijgt van ons de mogelijkheid om verschillende opleidingen te volgen, een kostenvergoeding, een goede verzekering en je maakt deel uit van een leuk en gemotiveerd team in een stimulerende omgeving.

Praktisch
Iedere donderdag vanaf 24 oktober 2019 tot en met 19 december 2019 (niet in schoolvakanties) van 15.30 tot 17.30 uur in het Huis van het kind Hoboken, Oudestraat 55.

Personen met een beperking worden aangemoedigd om te reageren. Neem contact voor de mogelijkheden.

INFO: 03 285 43 30

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.