Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Welkom nieuwe medewerkers

door VIVA-SVV

Welkom nieuwe medewerkers
Sinds kort hebben we 3 nieuwe gezichten bij VIVA-SVV. Ben je benieuwd wie dit zijn en wat ze doen?  Maak kennis met Debby, Pui Yee en Floortje. Alle 3 houden ze van ‘mensen’. Dat belooft!

debby

Mijn drijfveer = werken met mensen

Mijn naam is Debby Pauwels. Sinds 25 januari 2021 ben ik aan de slag als teamverantwoordelijke van de consultatiebureaus voor de provincie Antwerpen. VIVA SVV is het organiserend bestuur voor de consultatiebureaus, wat wil zeggen dat wij vinger aan de poot houden over alles wat materiaal en infrastructuur betreft, alsook de werking regelen voor onze vrijwilligers.

Werken met mensen is mijn drijfveer. Samen met collega’s een mooie balans vinden om zaken gerealiseerd te krijgen, is het fijnste wat er bestaat!

Proeven van vrijwilligerswerk
Mijn eerste stappen in het vrijwilligerswerk nam ik een aantal jaar geleden. Tijdens één van mijn langere reizen deed ik in Argentinië een paar maanden vrijwilligerswerk. Daar ging een mooie nieuwe wereld voor mij open. In mijn vrije tijd werk ik ook mee in één van de talrijke vrijwilligersploegen voor muziekfestivals.

Aangenaam, Pui Yee

Mensen verbinden & zien openbloeien

 

Mijn naam is Pui Yee Lam. Sinds 2 maart 2021 maak ik deel uit van het VIVA-SVV-team in Antwerpen. Ik hou me vooral bezig met het project ‘Pillar', waar ik samen met vrijwilligers een steentje bijdraag aan toegankelijke gezondheidszorg voor alleenstaande vrouwen.

Bij VIVA-SVV werken geeft me de mogelijkheid om mijn enthousiasme te delen, elke dag opnieuw. Mensen verbinden en zien openbloeien is voor mij het belangrijkste ‘extralegaal voordeel’ van de job. 
In mijn vrije tijd, probeer ik zoveel mogelijk gezellige momentjes te organiseren met vrienden. Voor mij liggen ‘gezelligheid’ en ‘lekker eten’ op één lijn, dus je vindt me ook vaak terug in de keuken. In de ideale wereld wil ik ooit een eigen brunchbar beginnen, maar voorlopig bestaat deze alleen nog maar virtueel op Instagram: @chezkaffeepuiyee. 


floortje

Floortje is klaar voor een nieuwe uitdaging


Ik ben Floortje Putteman, de nieuwe educatief medewerker bij VIVA-SVV. Mijn kerntaak is mensen verbinden door groepsvorming en -vernieuwing.  Met een babbeltje kan je me altijd blij maken. Bij voorkeur op een gezellig terrasje met een lekker drankje en snackje erbij. Wat eindelijk weer kan! (fingers crossed) 

Zoals zovele mensen in België heb ik me de afgelopen tijd bezig gehouden met wandelen, fietsen, plantjes in leven (proberen) te houden, macramé … maar mijn grootste uitlaatklep blijft het ropeskippen, dat ik zowel zelf beoefen als les in geef. Ik kijk er enorm naar uit om jullie allemaal beter te leren kennen. Tot snel!

 

Met VIVA-SVV doe je mee!

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.