Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Superpapa geeft weg

door Sara Van den Broeck

Al vanaf de 1ste pagina zit je midden in het verhaal. Alle personages worden voorgesteld en dat maakt je nieuwsgierig om meer over hen te weten te komen.

Het boek is heel tof vormgegeven, de tekst volgt mee de dank je wel-ketting waardoor de tekeningen je mee langs het verhaal leiden. Bovendien zijn de bladzijden niet helemaal volgetekend, dat maakt dat de prenten er extra uitspringen. Er is dus veel witruimte in het boek, wat zorgt voor de nodige rust in het chaotische verhaal.

Het boek wordt aangeraden vanaf 6 jaar, je kind zal heel wat plezier beleven aan de gekke gebeurtenissen in ‘Dank je wel’.

En om het nieuwe jaar goed in te zetten, geven we niet 1 maar 2 boeken weg. Samen met ‘Dank je wel’, geven we ook ‘Sorry (en zo)’ weg. Een grappig en innemend boek over het moeilijkste woord ter wereld. Beide boeken werden geschreven en geïllustreerd door Stefan Boonen en Jan Van Lierde.

Maken jullie ook wel eens iets mee met jullie buren? Vertel het ons en wie weet winnen jullie deze 2 boeken!

Wil je kans maken op deze boeken? Vertel ons welk avontuur jullie samen met de buren beleefden, en vergeet je gegevens niet mee te geven. Vul dit formulier in.

Dank je wel

Praktisch
Geschreven door: Stefan Boonen

Geïllustreerd door: Jan Van Lierde
Uitgeverij: Van Halewyck
ISBN 978-94-6131-806-0 (Dank je wel) en 978-94-6131-912-8 (Sorry (en zo))

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.