Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Superpapa geeft weg

door Sara Van den Broeck

Soms ben ik een kikker.

Dat is mijn supergeheim.

Niemand mag het weten,

behalve jullie.

 

Deze keer geven we geen gewoon boek weg, maar wel een luisterboek. Zeker het proberen waard. Je kan je samen met je kind helemaal onderdompelen in het verhaal en er een gezellig moment van maken. Of koppel het nuttige aan het aangename en luister tijdens een lange autorit.

Ook als volwassene krijg je op deze manier het gevoel dat iemand nog een keertje voor je voorleest. Dit heeft een rustgevend effect. Al luisterend beleef je een verhaal op een heel andere manier.

‘Meester Kikker’ werd geschreven door Paul van Loon. Hij is bekend van de boekenreeks over Dolfje Weerwolfje. En het verhaal wordt voorgelezen door Nol Havens, zanger van de Nederlandse groep VOF de Kunst. Een echt natuurtalent, hij zuigt je meteen mee in de gebeurtenissen. Het is een grappig en spannend verhaal, met heel wat woordspelingen waar je ook als de humor van inziet.

Met ‘Meester Kikker’ beleef je 100 minuten luisterplezier op 2 cd’s.

Krijgen jullie maar niet genoeg van ‘Meester Kikker’? Het verhaal werd een paar jaren geleden ook verfilmd.

Wil je kans maken op dit luisterboek? Vertel ons naar welke cd je kind het liefst luistert. Stuur het antwoord samen met je gegevens naar info@viva-svv.be.

Meester Kikker

Praktisch
Geschreven door: Paul van Loon

Geïllustreerd door: Nol Havens
Uitgeverij: Leopold
ISBN 978 90 258 7559 6

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.