Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Superpapa geeft weg

door Ann Dewalque

Heel lang geleden waren wij allemaal precies groot genoeg. In ons huis was plaats voor iedereen. Maar op een dag veranderde alles.

Papa is te groot voor ons huis is een mooi boek dat vertelt over het uit elkaar gaan van ouders. In het boek wordt de aanloop naar de scheiding uitgebeeld door de papa die steeds maar groeit en te groot wordt voor het huis. Het dochtertje wil eerst nog veel plaats maken om haar papa ruimte te geven, maar ook zij merkt dat het niet meer lukt, en zelf minder ruimte heeft. Uiteindelijk gaat papa ergens anders wonen, waar hij wel in het huis past.

Het boek is heel sprekend getekend, je voelt de emoties van het kind van het blad afspatten. Het is ook best kleurrijk, en het lettertype verandert mee met de boodschap. Als jouw kind of een kind dat je kent het moeilijk heeft met de scheiding van zijn of haar ouders, kan dit boek zeker de moeite zijn.

Papa is te groot voor ons huis

Wil je kans maken op dit boek? Vertel ons waarom je ‘Papa is te groot voor ons huis’ graag zou willen hebben, en misschien komt het dan jouw richting uit. Stuur het antwoord samen met je gegevens naar info@viva-svv.be.

Praktisch
Geschreven en geïllustreerd door: Yoeri Slegers
Uitgeverij: De Eenhoorn
ISBN 978 94 6291 204 5

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.