Creatief beestje voor VIVA-Hotspot

door VIVA-SVV

Ben jij een creatief en sociaal beestje en ben je graag actief bezig? Woon je in de buurt? Deel jij jouw enthousiasme graag met ouders en kinderen (tot 6 jaar) uit jouw omgeving?
 

Dan zoeken we jou voor onze speel– en ontmoetingsmomenten in het Huis van het Kind. Zo zorg je ervoor dat de ouders uit de buurt elkaar leren kennen en dat de kinderen zich kunnen uitleven.

Taakomschrijving:

Als vrijwilliger begeleid je op woensdagnamiddag een aantal knutsel– of beweegactiviteiten. Hierbij vullen we samen de agenda in waarbij je de kans krijgt actief mee vorm te geven aan de activiteit en de voorbereiding. We rekenen op jou voor veel enthousiasme en energie.

Als vrijwilliger kan je verschillende vormingen volgen om je vaardigheden te versterken, wij kijken samen met jou waar je nood aan hebt en wat wij kunnen bieden. Bovendien kan je ook deelnemen aan verschillende ontmoetingsmomenten en leer je nieuwe mensen kennen.

Waar en Wanneer:

*Huis van het Kind Kiel

wekelijks op woensdagnamiddag van 13.30  tot 15 uur, uitgezonderd tijdens de schoolvakanties

*Huis van het Kind Luchtbal

wekelijks op woensdagnamiddag van 14 tot 15.30 uur, uitgezonderd tijdens de schoolvakanties

*Huis van het Kind Geel

wekelijks op woensdagnamiddag van 14 tot 15.30 uur, uitgezonderd tijdens de schoolvakanties

Wat is een VIVA-Hotspot?

VIVA-Hotspot is een ontmoetingsplaats waar leuke wekelijkse activiteiten, maar ook regelmatig infosessies op maat van gezinnen met kinderen van 0 tot 6 jaar georganiseerd worden.

Contact:
Interesse om VIVA-Hotspot Kiel, Luchtbal of Geel mee vorm te geven? 
T: 03 285 43 30 - E: Vrijwilligers.304@devoorzorg.be

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.