Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Kom naar onze workshop 'Die andere ouders doen ook maar wat'

door Sofie De Neve

Zin in een avondje lachen en relativeren samen met andere mama's en papa's? Schrijf je dan snel in voor deze workshop.

Elsbeth Teeling is mama van 2, oprichtster van de Club van de relaxte moeders en auteur van onder andere het boek ‘Relax, mama!’. Met haar club, boeken en workshops zorgt zij voor een stevige dosis relativering van het moederschap.

Elsbeth Teeling

En dat is nodig, want een mens komt wat tegen als hij papa of mama wordt! Toch is er volgens Elsbeth geen reden om zuur te doen. “Neem het ouderschap liever met een korreltje zout. En steek andere ouders een hart onder de riem, want die doen ook maar wat.”

In deze interactieve workshop deelt Elsbeth haar tips en inzichten over het ouderschap met jou. Je wordt aangemoedigd om vanop een afstand en met humor naar je eigen situatie te kijken, waardoor je de boel wat beter leert relativeren.

Wat kan je verwachten? Elsbeth zal enkele columns voorlezen, je doet een quiz om de meest relaxte ouder van de avond te kiezen, je doet oefeningen, lacht met elkaar ... Kortom, de workshop is een plek waar je het ouderschap met een korreltje zout neemt en andere ouders een hart onder de riem steekt.

Goed genoeg

Deze activiteit kadert binnen ons project ’goed genoeg-ouderschap’. Hiermee willen wij ouders aanmoedigen om de lat niet té hoog te leggen en te gaan voor goed genoeg. Op onze blog lees je eerlijke, grappige en kwetsbare verhalen over het ouderschap.

Vind een workshop in je buurt

8 maart
19u30-21u30
KAAP Vrijstaat O.
Koning Boudewijnpromenade 10 (Zeedijk), Oostende
Inschrijven: 050 44 79 42 of peggy.vandaele@viva-svv.be

23 mei
19u30 tot 21u30
GC Den Breughel, Zaal De beuk
Wespselaarsesteenweg 85, Haacht
Inschrijven via viva-svv@fsmb.be of 02 546 14 14 of via deze link 

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.