Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Word lid van VIVA Culinair of VIVA doet bewegen op Facebook!

door VIVA-SVV

Hier zitten we dan, in ons kot. Niet altijd even makkelijk, toch? Maar mensen verbinden blijft belangrijk, ook in deze gekke tijden. De gezondheid van onze vrijwilligers en deelnemers zijn prioriteit. Daarom hebben we beslist onze sportieve lessenreeksen en lessen van VIVA Culinair te annuleren. Maar we laten je niet in de kou staan. We hebben 2 nieuwe Facebookgroepen opgericht: VIVA Culinair en VIVA doet bewegen.

VIVA Culinair

Vind je het moeilijk om altijd iets nieuws te verzinnen nu je 3 keer per dag thuis eet? Misschien heb je nu meer tijd om eens iets nieuws te proberen en uitgebreid te kokerellen. Of heb je nood aan makkelijke recepten, om tussen het telewerk en het zorgen voor kinderen door iets voedzaam op tafel te toveren?
 
Laten we elkaar inspireren. Deel jouw recepten en creaties. Onze dames van VIVA Culinair nemen alvast het voortouw. Zij creëren normaal gezien samen met een bende enthousiaste deelnemers de lekkerste gerechten tijdens workshops. Met roots uit Italië, Spanje, Turkije, Marokko of Afrika delen ze hier authentieke recepten.
 
We zitten dan misschien wel in ons kot, toch ontdekken we de wereld op ons bord!

Word nu lid van VIVA Culinair op Facebook!

VIVA doet bewegen

Ook de lesgevers van de sportieve lessenreeksen bij VIVA hebben geen ‘zittend gat’. Daarom verzamelen we hier hun tips en oefeningen. Goed voor je lijf én om je hoofd even leeg te maken.
 
Misschien heb je jouw keukentafel ingewijd als tijdelijk bureau? Dan zijn tips voor een pijnlijke nek/rug vast welkom. Of wil je even al je energie kwijt tijdens een krachttraining? Ook dat kan. In deze Facebookgroep is er ruimte voor alle vormen van beweging: van yoga tot pilates, van dans tot kick-ass work-outs, van nek- tot stretchoefeningen. Dat is natuurlijk het voordeel nu: je kan kiezen waar je zin in hebt. Stay positive ;)
 
Nu je thuis moet blijven, ben je vast al eens creatief uit de hoek moeten komen. Ook hier komt dat soms goed van pas. Heb je geen halters in huis? Gebruik dan bijvoorbeeld flesjes water als gewicht.
Laten we elkaar inspireren. Deel jouw sportieve tips en successen. Beweegt heel het gezin mee? Leuk!
 
Rol je mat uit, zet fijne muziek op en go!

Word nu lid van VIVA doet bewegen op Facebook!

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.