Wij zoeken een online keukenprins(es)

door Isa Verlaenen

VIVA-SVV zoekt online keukenprins(ess)en

Het coronavirus liet ons de afgelopen maanden niet toe om fysiek samen te komen en samen in de kookpotten te roeren. Toch deden we er alles aan om in contact en verbinding met elkaar te blijven. Zo richtten wij de facebookgroep VIVA culinair op. In deze facebookgroep delen we (h)eerlijke recepten en creaties, delen we tips & tricks, stellen er inhoudelijke vragen … Kortom, we inspireren elkaar in de keuken!

Voor deze online groep zijn we op zoek naar keukenprins(ess)en die een leuk filmpje willen opnemen wanneer ze aan het koken zijn. Ben je een kei in het bakken van taartjes en gebak? Heb je een brede kennis van een bepaalde keuken bv. Mexicaans, Aziatisch, Italiaans …  en wil je anderen onderdompelen in deze keuken? Vind je elke dag een creatief vegetarisch gerecht uit? Heb je de gewoonte om steeds samen met de kinderen te koken en heb je aardig wat tips voor de andere mama’s? Of ben je een kei in het koken met restjes en recepten à la minute uitvinden? Toon jouw skills via een leuk filmpje en inspireer anderen om aan de slag te gaan!

Wat heb je nodig?

  • Een smartphone (of een andere tool waarmee je filmpjes kan maken)
  • Een facebookaccount (en een lidmaatschap, dit is volledig gratis, op onze facebookpagina VIVA Culinair)
  • Een keuken en wat keukenbenodigdheden
  • Ingrediënten om mee te koken

Wat verwachten wij van jou?

  • Een filmpje op onze facebookpagina
  • Hoeveel? Op tijd en stond; dit mag wekelijks, om de 2 weken, maandelijks …

Heb je zin om voor ons enkele filmpjes te maken?

Fijn! Stuur een mailtje naar hanne.asaert@viva-svv.be waarin je jezelf beschrijft (5 à 10 zinnen) en je ons vertelt welk thema (‘desserten’, ‘een andere cultuur’, ‘vegetarisch’ …) je graag wilt behandelen in jouw filmpjes. Of schiet dadelijk in actie en stuur al jouw eerste filmpje door!

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.