Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Zelfzorg bij stress en burn-out (Houthalen)

Locatie: Houthalen
Datum:

Overbelast raken door stress: het kan iedereen overkomen, ongeacht leeftijd, opleiding, afkomst ... De stress sluipt zich een weg in lichaam en geest en verstoort het gevoel van welzijn. Heb jij ook nood om je stressduivels aan te pakken? In deze dynamische cursus proberen we inzicht te krijgen in wat jouw energiegevers en energievreters zijn. We staan stil bij je kwaliteiten en valkuilen. We zetten lichaam en geest in beweging door theorie af te wisselen met oefeningen Na deze cursus kan je aan de slag om met de verworven handvaten vitaler in het leven te staan.

Praktisch
Cultuurcentrum Casino (Varenstraat 22a - 3530 Houthalen-Helchteren)
2 lessen: 12 november en 19 november 2020
19.15 uur tot 21.15 uur
Per reeks €32
Inschrijven kan via deze link


CORONA

Omdat wij jouw veiligheid en die van onze medewerkers hoog in het vaandel dragen, respecteren we de adviezen van de experts en volgen we de opgelegde coronamaatregelen nauwgezet op.

Daarom nemen we de volgende maatregelen voor deze lessenreeks:

  • Onze locaties zijn voldoende groot. Verder zullen we ons deelnemersaantal beperken tot 15 deelnemers. Zo kunnen afstanden voldoende gerespecteerd worden.
  • We vragen om tijdens de activiteit een mondmasker te dragen.
  • Voel je je ziek? Of is een van je naasten ziek? Blijf dan thuis.

Indien de voorziene activiteit het niet toelaat om op deze veilige manier samen te komen, betalen wij de resterende deelnameprijs van deze lessenreeks terug.

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.