Javascript en cookies zijn nodig om deze site te bekijken

Wie verdient het VIVA-Croontje?

door Isa Verlaenen

Corona, voor geen mens op onze planeet is dit woord nog onbekend. Sinds maanden speelt het virus de hoofdrol in iedere nieuwsuitzending en haalt ze de voorpagina van alle kranten. Maar… weet jij eigenlijk wat deze alom bekende Latijnse term letterlijk betekent? Als je goed luistert; kan je het horen, een corona is een ‘kroon’. En met een kroon kan je mensen bekronen, belonen en in de bloemetjes zetten, bedachten wij ons bij VIVA-SVV. Als we niet langer vrouwen fysiek kunnen samenbrengen, dan verbinden we ze graag op een andere manier met elkaar: via een online actie.

Maar daarvoor hebben we jou nodig! Kijk eens rond in je omgeving: welke vriendin, mama, oma, dochter, lerares, verpleegster, buurvrouw… verdient het volgens jou om eens oprecht bedankt te worden? Wie heeft jou in de afgelopen maanden enorm geholpen of ontroerd? Wie zette er een bijzondere corona-prestatie neer? Heb je onmiddellijk iemand voor ogen? Twijfel dan niet en nomineer deze dame voor het VIVA-Croontje hier!

Het VIVA-team kiest maandelijks een winnares uit die we belonen met een heerlijk verwenpakket en een streepje roem. We zullen de dame in kwestie opbellen voor een kort interview en haar bijzondere verhaal delen via onze kanalen. Zo hopen we, samen met jullie, een positieve boodschap te verspreiden. Houd jullie haaks!

logo viva-svv

De inhoud van de site kan veranderen naargelang je een andere regio kiest.